درمان زردی نوزاد در منزل


-اجاره دستگاه فتوتراپی
-آزمایش زردی نوزاد بدون خونگیری در منزل


بهترین راه برای درمان سریع و موثر

زردی نوزاد شرایطی است که در آن پوست و چشمان نوزاد به طور نامتعارف زرد می شوند. این مشکل بیشتر در هفته های اول زندگی نوزادان رخ می دهد و معمولاً تا چند هفته پس از تولد بهبود می یابد. آزمایش زردی بیلی روبین نامیده می شود .
در صورتی که سطح بیلیروبین بالا باشد، ممکن است نیاز به درمان داشته باشد. درمان زردی نوزاد شامل استفاده از دستگاه فتوتراپی است که با استفاده از نور آبی طیف درمانی، مقدار بیلیروبین را کاهش میدهد. این دستگاه به طور معمول در بیمارستان ها و واحدهای پزشکی موجود است. اما مرکز خدمات پزشکی پرستاری در منزل پارسه شیراز امکان استفاده از دستگاه فتوتراپی به روز و استاندارد را در منزل فراهم می کند.
پرستاران ما با مراجعه به منزل، وضعیت زردی نوزاد و سیر درمان را بررسی کرده و با دستگاه پیشرفته بیلی روبین متر ، مقدار زردی نوزاد را انداره گیری می کنند سپس دستگاه فتوتراپی مناسب را در اختیار خانواده نوزاد گذاشته و آموزش های لازم داده میشود .

دستگاه فتوتراپی زردی نوزاد

دستگاه فتوتراپی زردی نوزاد


زردی نوزاد یا افزایش میزان بیلی روبین از موارد شایع ابتدای تولد می باشد که موجب نگرانی والدین میشود. درصورت اقدام به موقع مقدار زردی کنترل می شود. افزایش کنترل نشده بیلی روبین موجب عوارض ناگواری میشود و به همین دلیل سنجش و پایش مقدار بیلی روبین توصیه می شود .
درمان اصلی و علمی زردی نوزاد استفاده از اشعه فرابنفش با طول موج درمانی مخصوص می باشد که دستگاه فتوتراپی نامیده می شود .
برای دریافت خدمات کرایه دستگاه زردی نوزاد و تست زردی نوزاد در شهر شیراز می توانید با تلفن های ما در 24 ساعت شبانه روز تماس حاصل کنید.

0713500 09179308785  اینستاگرام

شرکت درمان در منزل پارسه شیراز

شبانه روزی

شماره تماس پرستاری و آمبولانس پارسه شیراز

شماره تماس پرستاری و آمبولانس پارسه شیراز

 

 درمان زردی نوزاد در منزل
-کرایه دستگاه فتوتراپی
-آزمایش زردی پوستی

پارسه ، برترین مرکز ارائه دهنده خدمات فتوتراپی در شیراز و جنوب کشور

دستگاه فتوتراپی زردی نوزاد

دستگاه فتوتراپی زردی نوزاد

زردی نوزاد چیست؟

 

زردی نوزاد به معنی زرد رنگ شدن سطح پوست می باشد. تمامی نوزادان دچار درجاتی از یرقان نوزادی می شوند. کنترل این مسئله تاثیر به سزایی در سلامت و آینده نوزاد دارد. عدم کنترل زردی و افزایش آن باعث ورود بیلی روبین به سیستم عصبی و مغز شده و رسوب بیلی روبین عوارض جبران ناپذیری مانند اختلالات بینایی، شنوایی، حرکتی و … ایجاد می کند.

 

 درمان زردی نوزاد

 

نوزاد باید در روز سوم، پنجم، هفتم و نهم تولد از نظر میزان زردی چک شود و در صورت لزوم تحت درمان قرار گیرد.

درمان علمی زردی نوزاد نوردرمانی یا فتوتراپی می باشد که با محافظت چشم نوزاد همراه است.

به والدین گرامی توصیه می شود جهت درمان زردی نوزاد در منزل فقط به مراکز مجاز و تحت نظر دانشگاه های علوم پزشکی مراجعه کنند.

 

 انوع دستگاه های فتوتراپی

 

مرکز پرستاری در منزل پارسه شیراز به صورت تخصصی در زمینه درمان زردی نوزاد فعالیت داشته و در استفاده از دستگاه های استاندارد فتوتراپی و پرسنل مجرب سابقه درخشانی دارد.

ضمنا تست زردی نوزاد از طریق پوست با پیشرفته ترین دستگاه بیلیروبین متر در منزل انجام می شود.

اجاره، ارسال و تست زردی نوزاد از طریق پوست به صورت شبانه روزی انجام می شود.

دستگاه فتوتراپی 4 لامپه ، 6 لامپه ، 8 لامپه ، 10 لامپه ، 12 لامپه

 

 نحوه اجاره دستگاه فتوتراپی

 

· تماس با شماره های شرکت پرستاری پارسه

· مشاوره با کارشناسان و سرپرستار شرکت جهت انتخاب نوع دستگاه فتوتراپی

· مراجعه حضوری به شرکت جهت اجاره یا درخواست تلفنی برای ارسال دستگاه

· تمام تجهیزات پزشکی اجاره داده شده مشمول پشتیبانی شبانه روزی می باشد.

 

در این پست به بررسی زردی نوزاد، درمان زردی، انواع دستگاه فتوتراپی و همچنین اجاره آن از طریق مرکز پرستاری در منزل پارسه می پردازیم.

با خدمات شرکت پارسه زردی نوزاد خودتان را در محیط امن خانه درمان کنید.

0713500 09179308785  اینستاگرام

اجاره دستگاه فتوتراپی درمان زردی نوزاد در شیراز
آزمایش زردی نوزاد در منزل پوستی

کنترل و درمان زردی نوزاد مهمترین دقدقه خانواده ها در بدو تولد نوزاد دلبندشان می باشد .

شناخت علایم ، مراحل درمان و عوارض زردی بالا کمک شایانی در این زمینه می کند که باعث می شود با شروع درمان در مواحل اولیه در منزل خود از بستری شدن نوزاد در بیمارستان جلوگیری کنند .

درمان در منزل به مراتب بهتر و کم هزینه تر نسبت به درمان در بیمارستان است و شما از بیماری های واگیر مصون خواهید ماند…

دستگاه زردی نوزاد فتوتراپی

مرکز پرستاری در منزل پارسه شیراز با دارا بودن دستگاه دیجیتال تست زردی نوزاد و مدل های مختلف دستگاه های فتوتراپی در این زمینه پیشگام بوده و سابقه درخشانی در درمان ایمن زردی نوزادان دارد .

 

 

 

 

جهت مشاوره با کارشناسان ما تماس بگیرید…

 

0713500 09179308785  اینستاگرام

 

شماره تماس پرستاری و آمبولانس پارسه شیراز

شماره تماس پرستاری و آمبولانس پارسه شیراز

با توجه به شیوع بیماری های واگیر و لزوم مراقبت های بیشتر بهداشتی و درنتیجه کاهش مراجعه به مراکز درمانی ، پیشنهاد می شود جهت سنجش زردی نوزاد (بیلی روبین) در منزل ، با شماره های مرکز تماس گرفته تا کارشناسان ما با رعایت اصول بهداشتی و استفاده از گان و لباس یکبارمصرف در منزل شما حظور یافته و سنجش زردی نوزاد دلبندتان را انجام دهند .

تست زردی نوزاد شیراز

تست زردی نوزاد شیراز

سنجش زردی نوزاد از طریق پوست در منزل مزایای فراوانی نسبت به مراجعه به آزمایشگاه و خونگیری دارد .

بعد از تست زردی نتیجه به سرپرستار مرکز اطلاع داده میشود و درصورت توصیه به استفاده از دستگاه فتوتراپی با پیک ارسال شده و روش استفاده و مراقبت های حین فتوتراپی به خانواده آموزش داده می شود .

مرکز پرستاری در منزل پارسه شیراز

معتبرترین مرکز درمان در منزل شیراز و جنوب کشور

07136419929 09179308785  اینستاگرام

شماره تماس پرستاری و آمبولانس پارسه شیراز

شماره تماس پرستاری و آمبولانس پارسه شیراز

یکی از بیماری هایی که گاهی به طور جدی نوزاد و والدین او را دچار مشکل می کند، زردی است. به طور کلی بیش از 70درصد نوزادان در روزهای اولیه تولد با این بیماری دست به گریبان می شوند که نشانگر شایع بودن آن در نوزادان است و این آمار در نوزادانی که پیش از موعد متولد شده اند به حدود 80 درصد می رسد.
زردی در کودکان شامل بی رنگ یا زرد شدن پوست بدن و چشم ها می شود. بی رنگی و زردی پوست و چشم در این حالت در نتیجه بالا رفتن میزان ماده زرد رنگی به نام بیلی روبین در خون است و باعث تجمع این ماده در زیر پوست و زرد شدن آن می شود که اغلب این رنگ پریدگی و زردی تا بالای قفسه سینه ادامه پیدا می کند.

علل بروز زردی:

علت بروز این زردی تجزیه بیشتر گلبول‌های قرمز و تولید ماده‌ای به نام بیلی روبین است.
نکته حائز اهمیت آن است که در نوزادان این ماده به آسانی از سد مغزی – خونی عبور می کند و موجب آسیب سلول‌های مغزی می‌گردد که در آینده خود را به صورت عقب‌ماندگی ذهنی و معلولیت‌های حرکتی و ناشنوایی نشان می‌دهد. بنابراین زردی نوزاد از مواردی است که باید آن را جدی تلقی کرد و حتما درمان نمود.
زردی معمولا از سر و صورت شروع شده و با افزایش سطح بیلی روبین به سمت اندام‌ها انتشار می‌یابد. زردی چهره نشانه وجود ۵ میلی‌گرم و زردی تا اواسط شکم نشانه ۱۰ تا ۱۵ میلی‌گرم و زردی اندام و کف دست و پا نشانه وجود ۲۰ میلی گرم بیلی روبین در دسی‌لیتر خون است.

چگونه متوجه زردی نوزادان شویم

زردی در نوزادان از همان روزهای اولیه تولد آغاز می شود. علائم آن معمولا با زردی پوست و گاهی چشم ها بروز می کند. زردی ابتدا تنها صورت را دربرمی گیرد ولی رفته رفته قفسه سینه، ناحیه شکم، پاها و کف پا و اندام های تحتانی را نیز درگیر می کند زردی در نوزادان گاهی باعث خستگی مفرط و سوءتغذیه می شود. نوزادانی که در 24 ساعت اول پس از تولد دچار این علائم می شوند، باید حتما تحت آزمایش میزان بیلی روبین قرار بگیرند. البته برای احتیاط بهتر است طی 5 روز اول تولد، کودک تحت بررسی قرار گیرد تا از عدم ابتلا به زردی در او مطمئن شوید.

زردی ناشی از شیر مادر:

زردی در برخی نوزادان ممکن است بر اثر استفاده از شیر مادر باشد. 2 گروه از نوزادان هستند که با خوردن شیر مادر به زردی مبتلا می شوند. گروه اول بیشتر نوزادان مادرانی هستند که به طریق سزارین وضع حمل کرده اند و زردی به دلیل کم بودن شیر مادر و در روزهای اولیه تولد ایجاد می شود. در این حالت چنانچه تغذیه با شیر مادر استمرار داشته باشد، رفته رفته شیر مادر بیشتر و کمبود کالری نوزاد جبران می شود و همچنین حرکات روده او بهتر شده و زردی از بین می رود، در نوع دوم، زردی نوزاد معمولا از هفته دوم تولد آغاز می شود و علت آن می تواند موادی باشد که در شیر وجود داشته و باعث غیرفعال کردن آنزیم های کبدی و روده ای نوزاد می شود که این موضوع مواد صفراوی را باز جذب می کند. درواقع این مشکل به خاطر رشد ناکافی روده و کبد نوزاد رخ می دهد.
در این مورد هم پزشکان توصیه می کنند که تغذیه نوزاد با شیر مادر را ادامه دهید و چنانچه به علت شدت زردی، نیاز به تعویض خون نوزاد باشد، پزشک توصیه می کند که حداکثر 48 ساعت شیر مادر را قطع و از شیر خشک یا شیر دوشیده شده برای تغذیه کودک استفاده کنید. البته پس از رفع زردی، مجددا باید تغذیه با شیر مادر را از سر گرفت.

چگونه زردی درمان می شود؟

اگر به نظر می رسد کودکتان مبتلا به زردی شده است، پزشکتان ممکن است تستهایی برای اندازه گیری سطح بیلی روبین خون و لزوم شروع درمان برای او انجام دهد. اگر نوزاد رسیده بدنیا آمده باشد و از سایر جهات سالم باشد، بیشتر پزشکان درمان را تا زمانی که سطح بیلی روبین خون به بیش از 20 میلی گرم در دسی لیتر برسد شروع نمی کنند. از اوائل دهه 1970 تا کنون زردی با فوتوتراپی درمان می شود، پدیده ای که در آن نوزادان در معرض نور فلورسنت قرار می گیرند. این نور مولکولهای بیلیروبین اضافی را می شکند و دفع آنها را توسط کبد نوزاد تسهیل می کند. کودک بصورت بدون لباس معمولا برای یک یا دو روز زیر نور قرار می گیرد و چشمانش با یک ماسک محافظ بسته می شود.
اگر سطح بیلی روبین کودکتان نیازی به فوتوتراپی ندارد، می توانید با قرار دادن وی در معرض نور آفتاب در اوائل روز یا بعد از ظهر به او کمک کنید.
اگر کودکتان بیماریهای نادر ناسازگاری گروه خونی داشته باشد و مقدار بیلیروبین به مقادیر خطرناک برسد، ممکن است حتی نیاز به تعویض خون داشته باشد. تست خونی Rh که در زمان تولد برای تشخیص ناسازگاری Rh انجام داده اید، شما را با دقت زیاد از احتمال وجود ناسازگاری خونی مادر و کودک آگاه می کند. برای پرهیز از این امر آمپول های ضد آنتی بادی D یا روگام به شما تزریق خواهد شد.

منبع :www.ninisite.com

دکتر اقبالیان؛ متخصص اطفال، فلوشیپ بیماری‌های نوزاد، عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی همدان در زندگی آنلاین نوشت: راه‌های درمان زردی نوزادی متفاوت می‌باشد و چنان چه مقدار بیلی روبین (عامل زردی) از مقدار خاصی بالاتر برود می‌بایستی درمان‌های خاصی را برای نوزاد شروع کرد.

علایم زردی نوزاد
زردی نوزادی معمولا از صورت نوزاد شروع می‌شود و با افزایش مقدار سرمی آن نواحی شکم و متعاقب آن پاها نیز تغییر رنگ می‌یابند. زردی نوزادی ناشی از بیلی روبین غیرمستقیم در پوست معمولا به رنگ زرد روشن یا نارنجی می‌باشد و زردی نوزادی نوع انسدادی (بیلی روبین مستقیم) معمولا به رنگ زرد مایل به سبز یا تیره می‌باشد.

زردی نوزادان و ژنتیک
زردی معمولا در هفته اول زندگی نوزاد در 60 درصد نوزادان رسیده و در 80 درصد از نوزادان نارس دیده می‌شود. البته احتمال بروز زردی در بعضی از نوزادان بیش‌تر است و هم‌چنین عوامل ژنتیکی هم در برخی از موارد در بروز زردی نوزادی تاثیرگذار می‌باشد.

راه‌های تشخیص زردی نوزادی
تشخیص زردی نوزادی در بیش‌تر موارد بالینی می‌باشد و علامت آن هم زرد شدن رنگ پوست نوزاد می‌باشد. انجام آزمایش خون جهت پی بردن به زردی و میزان آن بسیار کمک کننده می‌باشد.

عوامل بروز زردی نوزادی
دو نوع زردی در دوره نوزادی می‌تواند دیده شود: یکی زردی نوزادی مستقیم و دیگری زردی نوزادی غیرمستقیم. بالا رفتن بیلی‌ روبین غیرمستقیم به علل افزایش تولید بیلی روبین در نوزاد، نارسی یا کمبود ژنتیکی فعالیت آنزیم، عفونت‌ها، کم کاری تیرویید، مصرف برخی از داروها در نوزادی از علل زردی غیرمستقیم‌اند. هم‌چنین گاهی زردی به دنبال خوردن شیر مادر ایجاد می‌شود. زردی مستقیم به علت بالا رفتن بیلی روبین مستقیم و کلستاز نوزادی یا به علل عفونی، ژنتیک، متابولیک، انسداد مکانیکی جریان صفرا، اختلال در عمل‌کرد ترشحی کبد و بیماری های غدد داخلی مثل کم کاری تیرویید ایجاد می‌شود.

راه‌های درمان زردی نوزادی
راه‌های درمان زردی متفاوت می‌باشد و چنان چه مقدار بیلی روبین (عامل زردی) از مقدار خاصی بالاتر برود می‌بایستی درمان‌های خاصی را برای نوزاد شروع کرد. از جمله‌ مهم‌ترین درمان‌های زردی نوزادی می‌توان به فتوتراپی، تعویض خون و گاهی استفاده از داروهای مناسب اشاره کرد. که انجام هر کدام به مقدار زردی، زمان شروع زردی و میزان افزایش و سرعت افزایش آن بستگی دارد.

احتمال بازگشت زردی نوزادی بعد از درمان
در برخی موارد که علت ژنتیک و سندرم‌های ژنتیکی است احتمال عود مجدد پس از درمان وجود دارد که می‌تواند برگشت پذیر یا دایمی باشد.

سوال رایج درباره زردی نوزادی
مادری 27 ساله هستم که دارای یک نوزاد چهار روزه می‌باشم ولی نوزاد من از روز دوم تولد دچار زردی شده است .این زردی بیش‌تر در صورت نوزادم دیده می‌شود ولی احساس می‌کنم امروز شکم نوزادم هم کمی زرد شده است این موضوع باعث نگرانی من است لطفا مرا راهنمایی کنید؟ نوزاد این مادر حتما باید توسط پزشک متخصص معاینه کامل شود و چنان چه پزشک صلاح بداند نسبت به انجام آزمایش‌های مربوطه اقدام شود و بلافاصله در صورت تایید زردی نوزادی اقدامات درمانی مناسب انجام گیرد.

الزام همکاری والدین نوزاد
متاسفانه در اکثر موارد والدین به سبب نداشتن اطلاعات کافی، همکاری لازم در انجام آزمایش‌های مربوطه برای نوزاد خود را جهت تشخیص میزان زردی ندارند و همین امر در تشخیص و درمان مناسب و به موقع تاخیر و مشکلات فراوانی را به بار می‌آورد. والدین محترم باید بدانند که گرفتن خون از نوزاد هیچگونه عارضه‌ای برای وی ندارد ولی انجام آن در هنگام بروز زردی برای تشخیص نوع زردی و میزان آن و سرعت افزایش آن به طور مرتب ضروری است و عوارض انجام ندادن آن به مراتب بسیار بیش‌تر و شدیدتر از گرفتن چند سی سی خون می‌باشد.

عواقب عدم درمان به موقع زردی نوزادی
عدم تشخیص و درمان به موقع زردی (از نوع غیرمستقیم) می‌تواند منجر به کرنیکتروس که یک سندرم عصبی ناشی از اثر سمی بیلی روبین روی سلول‌های مغزی است، شود. این سندرم عصبی ناشی از رسوب بیلی روبین غیرمستقیم در سلول‌های مغزی می‌باشد. علایم اولیه کرنیکتروس شامل بی‌حالی، خوب شیر نخوردن و گاهی کاهش ریفلاکس‌های نوزادی می‌باشد. متعاقب این علایم بدحالی، دیسترس تنفسی، برجستگی ملاج، گرفتگی عضلانی، گریه گوش خراش با صدای زیر، تشنج، اسپاسم، مشت شدن دست‌ها و… می‌باشد. لازم به ذکر است بسیاری از این نوزادان فوت می‌کنند و بقیه آن‌ها در آینده دچار تشنج، شلی یا اسپاسم عضلانی غیرارادی، اختلالات ذهنی، اختلال تکلم و کاهش شنوایی و بینایی می‌شوند. در موارد خفیف اختلال در عمل‌کرد مغز تا زمان ورود کودک به مدرسه مشخص نیست و پس از آن به صورت مشکلات در یادگیری خود را نشان می‌دهد. بنابراین اهمیت زردی در تشخیص به موقع و شروع درمان به موقع جهت جلوگیری از عوارض پیامد آن است.

تــوجــه
تعویض خون درمان استاندارد برای کاهش هیپربیلی روبینمی (افزایش بیلی‌روبین خون) و جلوگیری از کران ایکتروس در جنین است ولی انجام آن به شرایط نوزاد و صلاحدید پزشک بستگی دارد. فتوتراپی که از دیگر روش‌های درمانی است به وسیله لامپ فلورسنت انجام می‌شود. نوزاد در فاصله 12 تا 16 اینچی لامپ فلورسنت و بدون لباس در انکوباتور قرار می‌گیرد. بهتر است فتوتراپی به صورت مداوم انجام شود و یک ساعت برای شیر دادن و ملاقات مادر به‌عنوان استراحت در نظر گرفته شود. بهترین لامپ، آبی است و نور سفید و نور آفتاب تاثیر چندانی ندارد. بهتر است در هنگام فتوتراپی چشم‌ها و اندام تناسلی با پوشش تیره بسته شود.

منبعزندگی آنلاین

www.parsenursing.com

بعضی از نوزادان بعد از تولد دچار زردی می شوند و باید چند روزی در بیمارستان بمانند. اما مهمترین دلیل زردی نوزاد چیست و این زردی چرا و بر اثر چه عواملی رخ می دهد؟ دکتر هادی سماعی فوق اخصص طب نوزادی معتقد است از کودک چند ساعته تا فرد صد ساله مستعد ابتلا به بیماری زردی هستند، نوزادان در روزهای اولیه زندگی خود ممکن است به زردی مبتلا شوند.
این متخصص طب نوزادی درباره بیماری زردی گفت:« هنگام بیماری، پوست بیمار و سفیدی چشم رنگ زرد به خود می‌گیرد به بیماری نیز زردی گفته می‌شود. با بالا رفتن ماده‌ای به نام بیلی‌روبین در خون فرد بیماری زردی ایجاد می‌شود. این بیماری در هر سنی با علت و مقدار متفاوتی بروز خواهد کرد، که عوارض متفاوتی نیز به همراه دارد. اکثرا این بیماری زمانی اتفاق می‌افتد که گروه خونی نوزاد با گروه خونی مادر یکسان نباشد؛ به طور مثال اگر گروه خونی مادر O باشد و نوزاد گروه خونیA یا B داشته باشد؛ احتمال اینکه نوزاد به زردی مبتلا شود بسیار زیاد است. »

گروه خونی دلیل اصلی زردی نوزادان

این متخصص طب نوزادی درباره ناسازگاری گروه خونی مادر و نوزاد به باشگاه خبرنگاران توضیح می دهد:« این ناسازگاری می‌تواند براثر ناسازگاری RH گروه خونی باشد؛ مادر با گروه خونی RH منفی، اگر نوزاد RH مثبت متولد کند، ممکن است نوزاد دچار زردی شود, همچنین در مناطق شمالی و جنوبی ایران کمبود یک نوع باکتری در خون افراد که به آن فاویسم می‌گویند و به شکل مادرزادی نیز است، در نوزادان باعث ابتلا به زردی می‌شود. همچنین نخوردن و ناکافی بودن شیرمادر در روزهای اول تولد نوزاد را به زردی مبتلا خواهد کرد؛ در بعضی از موارد نیز در شیرمادر ماده‌ای وجود دارد که باعث ایجاد زردی در نوزاد می‌شود؛ با این اوصاف خطر ابتلای نوزادان به بیماری زردی باید مورد توجه قرار گیرد، نوزاد باید در بدو تولد معاینه و در صورت بالا بودن مقدار بیلی روبین خون، اقدامات درمانی آغاز شود.»

از زردی نوزاد می توان پیشگیری کرد؟

اما مهمترین سوالی که مطرح می شود این است که می توان قبل از تولد نوزاد از این بیماری پیشگیری کرد؟ دکتر سماعی گفت:« مادر و پدر قبل از اقدام به بارداری باید از این اختلاف گروه خونی مطلع و از خطر ابتلا به این بیماری آگاهی کافی داشته باشند؛ متخصص زنان و زایمان نیز باید با مشخص کردن گروه خونی مادر و پدر نوزاد همچینین RH خون مقدار ریسک ابتلای نوزادشان به زردی را به آنها اطلاع دهد؛ همچنین درباره بیماری فاویسم و احتمال ابتلا به این بیماری نیز باید آزمایشات لازم انجام شود.»

منبع : https://www.ninisite.com/